Jubileumsinnsamling

Gi en gave i anledning 50-års jubileumet, og vinn fine premier.

Vi setter i gang en jubileumsinnsamling der alle kan være med på å gi en 50-årsgave til Søvassli. Pengene vil bli brukt til å oppgradere uteområdet mellom gapahuken og fotballbanen, med en skikkelig lekeplass og aktivitetsløype med apparater for barn i alle aldre.

 

Vi har søkt, og fått bidrag fra blant annet lokale banker, og nå spør vi dere om et bidrag. Stor eller liten sum, tilsammen blir det et kjempeløft for uteområdet. Send penger til kontonummer 4312.49.08192, eller på Vipps til nummer 105473. Merk innbetalinga med Jubileumsgave 2019, og ditt eget navn.

 

I 2.Kor 9,7 står det: «For Gud elsker en glad giver». Det gjør vi også, så vi kommer til å trekke ut tre glade givere som får en gave tilbake fra oss. Du kan vinne et litografi av Roald Stevik, en stressless stol m/skammel eller en laftet hagebenk/bord. Da må imidlertid jubileumsgaven være betalt inn før 1.september, og merket med givers navn.

 

På hjemmesida kan du følge med på innsamlinga. Vi vil holde dere oppdatert på summen etterhvert som den stiger. Hvor mye klarer vi å samle inn? Klikk deg inn på www.sovassli.no, så finner du jubileumsinnsamlinga under kartet.

  • Ansvarlig for sidenSøvassli
  • Oppdatert
Til toppen