Hva skjer?

Hva skjer egentlig på Søvassli om dagen?

Litt snø har vi da også fått her oppe i vinter.
Litt snø har vi da også fått her oppe i vinter.

Vi har dessverre hatt relativt rolige måneder etter nyttår. Det meste av arrangementer har blitt avlyst eller utsatt, men litt besøk har vi da hatt. Rødde Folkehøgskole var blant annet på vinterferie her hos oss. Gøy med litt liv på tunet etter gammelt.

 

De ansatte prøver å holde hjulene i gang med maling, oppussing, rydding og annet forefallende arbeid. Vaktmestergjengen holder også koken en gang hver måned. De fikser det meste som fikses bør, og det er vi svært glad for. Dersom du også kunne tenke deg å jobbe dugnad som vaktmester, er det bare å ta kontakt. Vi har plass til flere.

 

Dersom du ikke vil være vaktmester, men har lyst å hjelpe oss, er vi svært takknemlige for alle gaver vi får. Da er det viktig å huske på at du kan få skattefritak for alle gaver du gir. Da må du registrere deg i en givertjeneste. Les mer om dette her.

 

Så livet går jo sin gang her oppe på fjellet, men i likhet med alle dere andre håper vi på og gleder oss til bedre tider. For det kommer. Til vi sees igjen ønsker vi dere alle alt godt, hold ut.

  • Ansvarlig for sidenSøvassli
  • Oppdatert
Til toppen