Nye tider

Nye krefter overtar drifta på Søvassli.

Nå er det nye folk på plass på Søvassli: Åshild Hugdal (født Ljøkjell), og Håkon Hugdal fra Flå i Melhus. Åshild hadde sin første jobb her i 1992, som leirskolelærer og Håkon var vaktmester den gangen. Dette er nok kjente fjes for mange Søvasslivenner.

 

I tida som har gått etter den gang har de vært utsendinger for NLM i Mongolia, og Åshild har siden da stort sett jobbet som lærer i Melhus kommune. Håkon har hatt forskjellige jobber, men mye av det har vært innen snekring og lafting. Sammen har de fem sønner, mange svigerdøtre og barnebarn. Åshild går inn i rollen som ny daglig leder, og Håkon skal være driftsansvarlig/vaktmester. Begge skal jobbe som leirskolelærere i de sesongene det er leirskole.

 

Åshild og Håkon har allerede startet opp for fullt, og har mange gode planer og ideer for drifta og for leirskolearbeidet. At de svarte ja på oppfordringen om å søke jobb her er vi alle så glad for. De vil pendle litt mellom Flå og Søvassli, men store deler av denne høsten vil de nok bli å treffe på Søvassli. Vi takker Kari for den gode jobben hun har gjort, og ønsker Åshild og Håkon velkommen til Søvassli - og Gud velsigne arbeidet deres her.

  • Ansvarlig for sidenSøvassli
  • Oppdatert
Til toppen