Påskehilsen

Vi håper alle kan få en god påske, til tross for omstendighetene.

Så blir ikke påsken og våren heller som vi hadde håpet. Noen leier leilighetene på Søvassli i påsken, men leir blir det ikke noe av. Misjonsstevnet 1.mai blir det heller ikke noe av i år. Vi har noen få arrangement etter påske, og tre uker med leirskole før sommerferien, men foreløpig er mye usikkert. Kanskje blir det nye permitteringer for de ansatte. Det er vanskelige tider, og man kan kjenne på håpløsheten.

 

Jostein Høyvik har malt et bilde av Emmausvandrerne, som henger oppe i peisestua hos oss. Det ble ødelagt en gang, men er nå endelig reparert og har kommet tilbake på hedersplassen. Episoden om disse vandrerne som fikk følge av Jesus står i Lukas 24. 13-35. Det står blant annet: "Og mens han satt til bords med dem, tok han brødet, bad takkebønn, brøt det og gav dem. Da ble øynene deres åpnet, så de kjente ham igjen; men han ble usynlig for dem. Da sa de til hverandre: Brant ikke våre hjerter i oss da han talte til oss på veien og åpnet skriftene for oss?" Fortellingen om vandrerne kan være en fin påminnelse om at Jesus går med, også i de vanskelige tidene, selv om vi ikke skjønner det før etterpå. Kanskje passet det ekstra godt at vi fikk bildet tilbake akkurat nå, når vi kan trenge litt ekstra hjelp på veien.

 

Vi håper folk kan være med å gi en gave til Søvassli mellom påske og 1.mai, for økonomisk er det vanskelige tider. Vi er svært takknemlige for store og små bidrag. Riktig god påske til alle våre kjære venner.

 

Kontonr: 4312 49 02151

Vippsnr: 105473

  • Ansvarlig for sidenSøvassli
  • Oppdatert
Til toppen