Velkommen til Søvassli

På Søvassli arrangeres det leirer og samlinger for alle aldersgrupper; barn, unge og eldre. Se hva som passer for deg. Få med deg venner og kom.

Velkommen til Søvassli.

 

For mer informasjon ring direkte til Søvassli Ungdomssenter på tlf: 94 03 26 45, eller send e-post til sovassli@nlm.no

Helgesamling

Søvassli er meget godt egnet til helgesamlinger med gode muligheter for å lage et flott opplegg som setter spor. Her kan undervisning og aktivitet gå hånd i hand!

Selskap, bryllup, minnesamvær

Søvassli er et flott sted for store begivenheter! Her har vi en spisesal med plass til 70-80 gjester, flere stuer, møterom og aktivitetsrom. I tillegg har vi et større lokale i 2.etasje hvor vi kan dekke bort til ca. 100. De gamle tømmerstuene som har stått fra stedet ble bygget, skaper en varm og intim atmosfære og er meget godt egnet til mindre selskap.
Ta kontakt med oss, så kan vi sammen skreddersy et tilbud som passer deg.
Meny og prisliste finner dere nederst på siden

Leiligheter til leie hele året

Her kan man kjøre bilen til døra, men samtidig oppleve å bo midt i naturen, med fjellbjørkeskog, snaufjell og vann. Flott turterreng rett utenfor døra, uansett årstid! Sommerstid kan kanoer leies for padling på Søvatnet. Det er flotte sykkelmuligheter innover fjellet rett fra senteret og på vinteren er det kort vei til oppkjørt skitrase` for de som ønsker seg det.
Til toppen