Velkommen til Søvassli

På Søvassli arrangeres det leirer og samlinger for alle aldersgrupper; barn, unge og eldre. Se hva som passer for deg. Få med deg venner og kom.

Velkommen til Søvassli.

 

For mer informasjon ring direkte til Søvassli Ungdomssenter på tlf: 94 03 26 45, eller send e-post til sovassli@nlm.no

Nyttig informasjon

Under finner utskriftsvennlig versjon av trivselsregler, romplan og oversikt over allergier. For at oppholdet skal bli best mulig er det fint om vi får beskjed dersom det er noe vi bør ta hensyn til. Ta kontakt med Søvassli i god tid før leiren. Vi trenger oversikt over antall deltakere, ledere og eventuelle allergier, senest én uke før dere ankommer.

Konfirmantleir

Søvassli er meget godt egnet for konfirmantleirer. Undervisning og aktivitet går hånd i hånd. Samhandlingsløype med klatring, rappellering, taubane og 4-metersveggen gir utfordring, samarbeid og mestring. Vi har god plass på internatene og store, fleksible fellesrom.

Selskap og bryllup

Søvassli er et flott sted for store begivenheter! Her har vi en spisesal med plass til ca 70 gjester, flere stuer, møterom og aktivitetsrom. De gamle tømmerstuene som har stått fra stedet ble bygget, skaper en varm og intim atmosfære og er meget godt egnet til mindre selskap.
Ta kontakt med oss, så kan vi sammen skreddersy et tilbud som passer deg.
Meny og prisliste finner dere nederst på siden

Leiligheter til leie hele året

Her kan man kjøre bilen til døra, men samtidig oppleve å bo midt i naturen, med fjellbjørkeskog, snaufjell og vann. Flott turterreng rett utenfor døra, uansett årstid! Sommerstid kan kanoer leies for padling på Søvatnet. Det er flotte sykkelmuligheter innover fjellet rett fra senteret og på vinteren er det kort vei til oppkjørt skitrase` for de som ønsker seg det.
Til toppen